Диана РусиноваЕвропейски център за транспортни политики Поради това, че имаше протест,

...
Диана РусиноваЕвропейски център за транспортни политики Поради това, че имаше протест,
Коментари Харесай

Експерт: 1 млн. лв са дадени за безумната, незаконна и опасна организация на улиците около НДК

Диана Русинова

Европейски център за транспортни политики

 

Поради това, че имаше митинг, през днешния ден успяхме да измерим новоположената пътна маркировка по бул. “Патриарх Евтимий ”, бул. “Витоша ” и ул. “Проф. Ф. Нансен ”. Прегледахме и другите средства за сигнализиране. Черните колчета не преставам да не разбирам кой тъкмо ги избра и какъв брой надалеч е от пътната сигурност този човек, само че пък за сметка на това светлоотразителите по тях не са от материали за пътни знаци, а за ремаркета на тежкотоварни коли, т.е. не са подобаващи за този тип уреди. С други думи - рискови са и не им е там мястото.

 

За пътната маркировка, е от дълго време не бяхме мерили пътна маркировка с толкоз ниска параметри. Изискванията за този клас улици са надлежно Qd> 160 в тази ситуация Qd=157 (това се отнася до дневната видимост, което значи, че до месец ще е фрапантно под нормата).

 

При нощната светлоотразителност е още по забавно. При условие Rl> 300 имаме фрапиращите стойности от Rl> 22. По принцип това е обикновено, тъй като имаме колосална загуба на перли, което демонстрира, че са употребявани артикули с доста ниско качество. Което е безусловно шокиращо, защото съгласно информация от общински съветници до тук са били изхарчени близо 1 благ лева

Но в този момент на главната мисъл - преди да изясняват, че всичко било наред и всред расистките мнения по мой адрес, горещо ги предизвиквам да си ревизират изпълнителите и дейностите, тъй като това към този момент май не е и за съда, а за друга институция. 

 

При осъществяването на плана са нарушени два закона и 6 поднормативни акта.

Още нещо, тази организация на движенито с изключение на, че е противозаконна е и рискова за хората. 



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР